Uitzending interview Radio 

Hallo! 

Vertel even wie je bent!

Hier kun je een ook gratis verkenningsgesprek aanvragen: Vermeld hieronder je naam, je emailadres en jouw vraag. Dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord!

Contact met Mieke

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt!

Verlang je naar:

Een herstelde identiteit; gezonde gedachtenpatronen en emoties; benoeming en herkenning in voelen van reacties in je lichaam.

Nog niet geheelde delen in de mens worden één voor één besproken en geheeld en geïntegreerd in de totale mens. Veel lichamelijke klachten kunnen daardoor verminderd worden en zelfs helemaal verdwijnen!!!

De online 20 stappen (met 20 filmpjes!) gaan jou in balans brengen met jezelf.

De bedoeling van dit coaching traject is dus om een geheeld hart te krijgen en emotioneel en geestelijk tot bloei te komen!

WORD WIE JE BENT!

JIJ bent UNIEK !

YOU ARE YOU - nique!


Ga naar https://nl.coachingplan.net/ en schrijf je in! 

 Je emailadres is gebruikersnaam. 

Bedenk je unieke wachtwoord.

Je kunt hier nu al zelf de gratis inleiding downloaden!


EXTRA! 

*Bij iedere stap een persoonlijk coaching gesprek door de telefoon of Skype of beeldtelefoon.


KORTING!!!

Je kunt er voor kiezen om in 1 keer €1500,- te betalen. Je krijgt direct toegang tot alle 20 stappen en dan ben je vrij om in je eigen tijd het hele coaching traject te doorlopen! Wil je het bedrag overmaken op rekeningnummer

NL93 INGB 0007457937

M.J. Beiler-Christiaanse

Stuur je ook even met dit contactformulier je naam en emailadres? Dan ontvang je jouw inloggegevens voor de coaching website van 20 stappen. Je hebt dan direct toegang tot het hele coaching traject "Op weg naar innerlijke heling"!Kies je liever voor een midweek retraite in het bezinningscentrum in Helvoirt, waarin 4 stappen tegelijk genomen worden? Klik dan hier om je op te geven.Wil je vriend worden van Vrije Vlinder?

VRIENDEN van Vrije Vlinder.

Wil je Vriend worden van Vrije Vlinder? Dan bouw je mee aan het fonds dat het financieel mogelijk maakt voor iedereen die coaching van Vrije Vlinder wil krijgen. Er zijn namelijk missionarissen die het e coaching pakket willen gebruiken om daar hun mensen te bereiken met het e coaching traject "Op weg naar innerlijke heling".

Bankrekeningnummer van het FONDS: NL81 INGB 0003 7553 72

t.n.v. M.J Beiler-Christiaanse

Met vermelding: Fonds Vrienden van Vrije Vlinder

Kamer van Koophandel 55743730 

BTW-id NL001366666B67

Vrije Vlinder

NL93 INGB 0007457937

M.J. Beiler-Christiaanse


BIC: INGBNL2A. 

De BIC-code heet soms ook SWIFT-adres of -code.