Miekes Blog

Alle blogs worden binnenkort opnieuw gepubliceerd!

Mijn meest recente blog:

8 november 2020

Wist je dat je jezelf ziek kunt voelen omdat je vanbinnen ongelukkig bent?

In de Bijbel wordt er heel veel nadruk gelegd op geestelijke gezondheid. En het was vooral de Zoon van God die ook lichamelijke gezondheid promootte. Hij was de Wonderdoener. Mensen die blind waren of een ander lichamelijk handicap hadden werden door Hem genezen. Mensen die honger hadden kregen op een wonderlijke manier te eten; mensen die verstrikt waren geraakt in een fraudesysteem werden uit hun geestelijke isolement gehaald...

Maar het was diezelfde Here Jezus die zei dat het makkelijker is om het lichaam te genezen dan de ziel. Het blijkt dat je vanbinnen dus met veel meer gebrokenheid kan rondlopen dan je aan de buitenkant kunt zien!

Als je innerlijke heling nodig hebt dan moet je daarin zelf heel erg mee gaan werken. Als je je teen gebroken hebt, ga je zelf naar de dokter. Met of zonder krukken loop je dan een tijd lang rond in je hulpschoen, totdat je geheeld bent.

Als je vanbinnen gewond en gebroken bent moet je ook zelf naar de HEMELSE DOKTER gaan. Ik heb er zelf jaren over gedaan om toe te geven dat er nog gebroken delen in mij waren die geheeld moeten worden.

Maar ik heb het geheim gevonden!!!

Wat is het heerlijk om nu met een gebroken deel direct naar de Here Jezus te gaan die mij innerlijk heelt.

Soms kun je jezelf lang sterk voordoen en toch vanbinnen lijden. Maar dat lukt op een gegeven moment niet meer. Dan heb je diepere heling nodig.

In de Bijbel kunt lezen over het verlangen van God de Vader om jouw innerlijke gebrokenheid te mogen helen. Hij zegt dat via zijn dienaar Paulus: lees maar door op deze link te klikken:

https://www.biblegateway.com/passage/?search=1+Thessalonians+5%3A23&version=HTB

Als je op dit moment rondloopt met lichamelijke klachten dan zou het wel eens kunnen zijn dat je vanbinnen lijdt aan eenzaamheid, frustratie, angsten. Het kan zijn dat je door opgelopen trauma's in het verleden een diepe gebrokenheid in je geest ervaart. Dat kan je een hopeloos gevoel geven. Een gevoel van alles te willen opgeven en zelfs het leven niet meer te zien zitten...

Dat is verdrietig.

Weet je dat ik ernaar verlang om jou te mogen helpen?

Wil je daarvoor kijken naar wat ik aanbied in mijn online coaching traject "Op weg naar innerlijke heling"?

Daar ga je ontdekken dat je niet op een dood punt zit, maar dat dit waarschijnlijk het begin is van een nieuw leven!

Angst

17 september 2020

Wat moet je doen met angst?

Je kunt angst gevoelens leren beheersen,

maar beter kun je ze loslaten!

Los

Laat los

Laat het los

In de liefdevole Handen van de Vader

Laat alles los

laat los

LOS!!!!!!

Als je loslaat ben je vrij...vrij van overbodige ballast.

Piekeren betekent dat je niet vertrouwt. En vertrouwen kun je alleen als je gelooft dat God jouw Hemelse PAPA is.

Durf je angst los te laten!

dan ben je echt VRIJ !!!

Wil je meer weten over die innerlijke vrijheid?

Lees dan verder op de website https://www.beilerville.net/apps/blog/show/48043922-luisteren-naar-de-juiste-media

Heling is een proces

4 juli 2020

Wandkleed met Vlindertjes in de bloementuin.

Zoals je weet val ik erg op vlinders omdat mijn coaching traject gaat over de ontwikkeling van een rups naar een vlinder.

In dat coaching traject leg ik uit dat de ontwikkeling naar innerlijke heling een proces is dat best een tijd kan duren.

Je bent niet gelijk een vlinder.

Ik merk dat mensen die al heel lang bezig zijn in het geloof en al heel veel mooie dingen gedaan hebben, (of je nu wel of geen christen bent), opeens vleugellam kunnen worden. Opeens lukt het niet meer en dan breken ze.

Dat is eigenlijk een gevolg van iets dat in het begin al is mis gegaan. En waarschijnlijk  (eigenlijk weet ik het wel zeker) heeft dat te maken met de aarde waarin je gezaaid bent. Ik praat nu even over het zaad wat je zaait in de aarde....Het zaadje wat gezaaid is in goede grond, maakt een hele ontwikkeling door, voordat het een bloem is.

En dat is ook zo bij een vlinder.

Het begint met een eitje, dan wordt het een rups, dan volgt er een periode in de cocon en daarna komt er een prachtige vlinder tevoorschijn.

Als je bij mij het coaching traject gaat doen, moet je niet denken dat je bij stap 1 al innerlijk geheeld bent. Als je een breekpunt hebt meegemaakt in je leven, dan moeten we terug naar de oorzaak. Terug naar de wortel van het probleem.

Waar is het begonnen?

Hoe komt het dat je gebroken bent?

Hoe komt het dat je jezelf zo vleugellam voelt?

Daar ga ik met je over praten.

Het is een heel proces.

En dat is mooi. Het is een prachtig proces. Ik ben er zelf doorheen gegaan en ik ben zo dankbaar dat ik dit allemaal heb mee mogen maken. Dat ik het zelf ook gevoeld heb wat het is om vleugellam te zijn.

Ik heb verschillende breekpunten meegemaakt in mijn leven.

Nu ben ik toch heel dankbaar dat ik die ervaring heb zodat ik met jullie kan delen over het proces naar innerlijke heling toe.

Terug naar de baarmoeder...kan dat?


Als je steeds in dezelfde cirkel rond draait en iedere keer weer jezelf tegen komt, dan is je innerlijke kind blijkbaar nog niet geheeld.

Ik ben erachter gekomen dat vrouwen die zwanger worden er steeds meer aan gaan doen om hun ongeboren kind te beschermen. Ze verminderen stress en gaan een rustiger leven leiden omdat het kindje in de baarmoeder alles voelt en beleeft. Het is niet alleen belangrijk om fysieke veiligheid te bieden, maar de ongeboren baby heeft ook emotionele veiligheid nodig.

Als je veel onrust hebt ervaren toen je nog niet geboren was, dan kun je daar je hele leven last van hebben.

Daarom zou het de allerbeste oplossing zijn om voor een periode terug te gaan naar de baarmoeder.

Dat is natuurlijk een wens die ogenschijnlijk niet haalbaar is.... Maar in geestelijk opzicht is het wel mogelijk!

Alles wat je gemist hebt en alle onrust en onveiligheid die je hebt ervaren toen je in de buik van je moeder zat, mag en kan herstellen!

Ik heb heel goed nieuws voor je als je worstelt met onveilige angstige en onrustige gevoelens.

In mijn coaching traject "Op weg naar innerlijke heling" neem ik je je mee in een proces die terug gaat naar de baarmoeder. Nu bedoel ik niet de baarmoeder van je biologische moeder maar de Baarmoeder van God. Daar kom je werkelijk tot rust en daar word je opnieuw gevormd tot wie je werkelijk bent totdat er een nieuwe geboorte plaatsvindt!

Velen zoeken naar heling van hun inner kind.

Er zijn ook veel mensen die juist luisteren naar hun innerlijke kind. Dat kan heel teleurstellend zijn als je keer op keer dezelfde wond oploopt.

Bijvoorbeeld.

Je wordt iedere keer opnieuw gepest met iets wat jou een trigger bezorgt.

De raad die dan je krijgt is:

"Je moet sterker worden"

of

"Ach joh, trek het je niet aan"

of

"Daar moet je boven staan"

of

"Luister eens naar een andere stem in jezelf."

Als al die goed bedoelde raadgevingen niet meer helpen en je hebt zelfs geprobeerd om de fluistering van de Heilige Geest te horen en te volgen, en je loopt steeds weer stuk op diezelfde blokkade in jezelf, dan wil ik je graag helpen.

We gaan samen die blokkade wegnemen.

Hoe heerlijk is dat!

Je mag eindelijk gaan doen wat jouw hart zo graag verlangt.

Je mag worden wie je werkelijk BENT.

Kijk even op mijn pagina Services bij Coaching voor volwassenen!

Wil je een vrije vlinder worden?

Je wilt een Vrije Vlinder worden...

maar omdat je kleine "ik" niet volgroeid is, heeft jouw "ik" nooit de kans gehad om rustig op te groeien. Je grote "ik" is overbelast geraakt. Daardoor ben je niet geworden wie je in werkelijkheid bent.

Herken je dit bij jezelf?

Constante veroordeling naar jezelf?

Doorlopend kritiek geven op je medemens....

Angst voor straf?

Bang voor iemands oordeel?

Ik wel!

Jarenlang heb ik rondgelopen met angst voor kritiek. Maar zelf was ik ook best heel kritisch.

Vreemd dat je zelf doet waar je bang voor bent!

Hoe komt dat toch?

Je zet je stekels op als iemand je de waarheid vertelt en je kruipt in je harnas als iemand te dichtbij komt. Zelfs als het iemand is die alleen maar liefde komt geven….

Ik heb in mijn tijd van innerlijke heling een kostbare ontdekking gedaan. Vroeger dacht ik dat God een oordelende God was die altijd vertelde wat ik fout had gedaan.....En nu zie ik dat zo helemaal anders!!!! In mijn coaching traject: Op weg naar innerlijke heling, ga je stap voor stap heling ontvangen voor al je gebroken delen in jezelf...Er is geen veroordeling over je gedrag...ik doe niet aan gedragsverandering, maar ik help je om werkelijk "jezelf" te worden...WIE JIJ ECHT BENT!!!!!